Vape Tech – Vaporshark rDNA 40 (Malay)

First Vape Tech video aku! Aku still new dalam dunia vaping ni, so aku harap aku dah bagi info yang betul and yang sepatutnye.

Aku masukkan vape tech dalam channel aku sebab aku rase vaping nowadays sangat modern and lain gila dari masa aku baru try dulu2.

Aku pernah pakai mod and atty yang crap dulu, agaknye sebabtu aku give up kot dulu.

So now aku balik semula pada vape, giving it another try and found that I’m loving it so much! So much so, aku even dah give up dengan rokok for almost sebulan dah ni.

Not sure macam mane future “vape tech” series aku ni, but what i can say is aku akan try my best to provide the best dalam vaping information.

Next video? “Cara nak buat twisted coil”

Era of The Geeks baby!

Pitstop Vapor Nilai : https://www.facebook.com/pages/Pitsto…

Kalau baik hati :
» Like video ni
» Share video ni
» Comment di sini
» Follow social networks aku, link di bawah tu haa~
__

Twitter : ► @hanetgofficial ◄
Instagram : ► @hanetg ◄
►FB Page : https://www.facebook.com/eraofthegeeks

Leave a Reply